top of page

klimtoren made

Het beklimmen van diverse routes op de ruim 11 meter hoge klimwand. Abseilen, zo hoog mogelijk kratjes stapelen en wie weet klim je de gehele toren via een touw naar boven.

KLIMTOREN
Klimtoren-5835-2.jpg

WANDKLIMMEN

Durf jij de ruim 11 meter hoge klimwand te beklimmen? Hangend aan een touw gezekerd helemaal tot de top. Na een korte uitleg kan jij met een groep zelfstandig iemand zekeren zodat deze op een veilige manier naar boven komt. Uitermate geschikt voor een teambuilding, kinderfeestje of tijdens een school sportdag.

WANDKLIMMEN
Klimtoren-0053.jpg
Klimtoren-5774-2.jpg

ABSEILEN

Ben jij een echte waaghals en durf jij vanaf de brug op 10 meter het poortje uit te stappen en alleen aan een touw te hangen? Onder de deskundige begeleiding word je na een korte uitleg vastgemaakt aan het touw en kan je jezelf vanaf 10 meter vrij hangend in de lucht laten zakken.

ABSEILEN
Klimtoren-0205.jpg
Klimtoren-5989-2.jpg

TOUW KLIMMEN

Kan jij al op een goede manier touwklimmen? Maar kan jij ook de bovenkant van dit touw halen? Die ligt namelijk op bijna 10 meter. Gezekerd met een touw en in een speciale gordel word je veilig begeleid tot de top

TOUW KLIMMEN
Klimtoren-0350.jpg
Klimtoren-0351.jpg

KRATJE STAPELEN

Maak jij de hoogste stapel van kratjes terwijl je zelf op de kratjes staat? Het is een uitdaging om op de zijkant van de kratten te staan om zo de volgende op de stapel te zetten. Ben jij degene die het hoogste komt uit de groep?

KRATJE STAPELEN
Klimtoren-6497-2.jpg

FREEFALL

Springen vanaf 10 meter en veilig landen in een ®️Bigairbag. Wat een vette uitdaging is dat!
We bouwen het langzaam op. We beginnen bij 5 meter (leeftijd 8+), daarna spring je vanaf 7,5 meter (leeftijd 12+) en de ultieme sprong vanaf 10 meter (leeftijd 16+).
Een super leuke activiteit die je bijna nergens in Nederland kunt doen.

BIG AIR BAG WIT.png
BIG AIR BAG
DSC_9276.jpg
DSC_9214.jpg
bottom of page