top of page
ACTIVITEITEN

activiteiten

Het beklimmen van diverse routes op de ruim 11 meter hoge klimwand. Abseilen, zo hoog mogelijk kratjes stapelen en wie weet klim je de gehele toren via een touw naar boven.

Klimtoren-6149-2.jpg
Klimtoren-5954-2.jpg
KINDERFEESTJES

kinderfeestje

Ben jij nog op zoek naar een super leuk, stoer en uitdagend kinderfeestje? Dan hebben wij voor jou een super activiteit. Kom tijdens je kinderfeestje klimmen op onze klimtoren in Made. Tijdens de activiteit krijg je eerst een klimgordel aan en een uitleg over hoe je een klimmer kunt vasthouden als die aan het klimmen is. Daarnaast leren wij je de knoop waarmee je jezelf vastmaakt aan het touw. Na alle uitleg is het tijd om te gaan klimmen! We klimmen in 3-tallen waarna we steeds doordraaien. Halverwege is het tijd voor een korte pauze met wat te drinken en iets lekkers. Dan kunnen we er tegenaan voor het laatste gedeelte, misschien nu eens de moeilijkste route proberen.

 

Mocht je nu na afloop nog een extra leuke afsluiting willen doen dan kunnen we gezellig met zijn allen rond het kampvuur zitten, lekker marshmallows opwarmen of een broodje knakworst eten. 

Klimtoren-6261-2.jpg

prijzen

Het feestje duurt 1,5 uur. Dit is inclusief een korte pauze en alle uitleg. We vragen om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. De kinderen zullen elkaar zekeren dus is het niet noodzakelijk om extra begeleiding mee te brengen.

Kinderfeestje (groep van 8 kinderen)

Extra kind

Extra afsluiting met kampvuur

30 minuten extra onbeperkt springen in het bigairbag kussen(vanaf 8 jaar)

€ 15,00 per kind

€ 8,50 per kind

€ 3,50 per kind

€ 5,00 per kind

TEAMBUILDING

Teambuilding

Ben je op zoek naar een leuke, gezellig en toch ook fysieke uitdaging dan kan je bij ons zeker terecht. Bij alle activiteiten ligt de nadruk op het samenwerken. Tijdens het klimmen zeker je elkaar, help je de klimmer abseilen naar beneden of stapel je de hoogste kratjes toren van de teams.

Klimtoren-6497-2.jpg
Klimtoren-6359.jpg
GROEPEN

GROEPEN

Familie, vrienden groepen of een sportteam. Juist voor jullie zijn deze activiteiten uitermate geschikt. Het uitdagend, spannend maar toch ook een leuke gezellige activiteit. Geschikt voor iedereen van jong tot oud. De activiteiten worden geheel op maat gemaakt en kunnen afgesloten worden met een heerlijke bbq.

 

Neem contact met ons op voor een passend arrangement.

Klimtoren-6137.jpg
Klimtoren-6524.jpg

personal training

Niet alledaags maar voor een beginnende klimmer tot ervaren alpinist biedt Mommers outdoor persoonlijke trainingen aan. In overleg stellen we een trainingsplan samen en klimmen we naar jouw doel; Ter voorbereiding op een 'klim' reis, techniek verbeteren of kennis & vaardigheden op doen. Wat is jou doel? Neem contact met ons op en wij kunnen je nog meer vertellen.

PERSONAL TRAINING
Klimtoren-6199-2.jpg
Klimtoren-6435-2.jpg
Klimtoren-0288.jpg
bottom of page